Sint en Pieten komen zaterdag naar Rijswijk!

Gepubliceerd op 13 november 2023 om 14:16

RIJSWIJK - Het grote moment is eindelijk daar! Komende zaterdag om 12.00 uur zal de Sint met zijn Pieten na een lange reis vanuit Spanje aankomen op de Nassaukade in Rijswijk. Iedereen is uitgenodigd om de Sint een warm welkom te heten. De Pieten hebben gezorgd voor allerlei lekkernijen en de allerleukste muziek, zodat je samen met de Pieten alle Sinterklaasliedjes uit volle borst kunt meezingen.

 

Na een feestelijke aankomst op de Nassaukade, vervolgt de Sint zijn intocht naar het Huis van de Stad. Hier zullen de danspieten een spetterend optreden verzorgen om alle kinderen en aanwezigen alvast in de feeststemming te brengen. Vervolgens zal de Burgemeester van de gemeente Rijswijk de Sint hoogstpersoonlijk verwelkomen in Rijswijk en zullen de Pieten een onvergetelijke show neerzetten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om samen met de Sint op de foto te gaan. Zo heb je altijd een herinnering aan deze speciale dag!

 

Na alle festiviteiten bij het Huis van de Stad, vervolgt de Sint met zijn Pieten de stoet naar het Bogaardplein. Eenmaal daar aangekomen, zal Sinterklaas het podium betreden en een hartverwarmende toespraak houden, speciaal voor alle lieve kinderen en bezoekers die aanwezig zijn. Na zijn speech zal hij alle bezoekers uitzwaaien en naar zijn caravan gaan. Daar zal de Sint uitrusten van zijn lange reis naar Nederland en nagenieten van het warme welkom.

 

Kijk voor meer informatie op sinterklaasrijswijk.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.