Omroep Juraini gaat samenwerken met RTV Westerhonk

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 22:25

Het is een geweldige dag voor de radio- en muziekliefhebbers van Nederland! Club-Juraini FM |Omroep Juraini is een nieuwe groeiend internetradiozender en zelforganisatie die uitzendt sinds 1 juli 2023. Met urban, latin en latijns muziek, hebben ze de radiofrequentie opgeschud.

Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht' gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban muziek van eigen bodem.


Club-Juraini FM |Omroep Juraini werd in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Via internet zijn ook nog speciale edities te beluisteren met ieder een eigen muziekstijl: Club-Juraini Fissa en Latin. 
En het wordt nog beter. Als het aan Club-Juraini FM |Omroep Juraini ligt, gaat de zender binnenkort samenwerken met RTV Westerhonk, waar Radio Westerhonk een nieuwe internetradiozender is van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk. De samenwerking zal ervoor zorgen dat luisteraars een bredere selectie van muziek en entertainment kunnen beluisteren.

 

De samenwerking is meer dan alleen een goede zaak voor luisteraars – het betekent ook dat Club-Juraini FM |Omroep Juraini een van de eerste radiozenders die muziek uitzendt voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen bij ’s Heeren Loo. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat jongeren, jongvolwassenen en volwassenen een breed scala aan entertainment krijgen, waaronder muziek.

 

Het is een geweldige stap voor Club-Juraini FM |Omroep Juraini om samen te werken met RTV Westerhonk, en we kunnen niet wachten om te zien wat de samenwerking zal brengen. We zijn ervan overtuigd dat de luisteraars een geweldige selectie aan muziek en entertainment zullen krijgen. Dus blijf luisteren naar Club-Juraini FM |Omroep Juraini, voor de beste radio-ervaring!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.