Club-Juraini FM gaat radio maken vanuit cocktailbar Luna

Gepubliceerd op 5 november 2023 om 11:25

Er gebeurt een hoop de laatste tijd in Cocktailbar Luna: Waar al meer dan 20 jaar de lekkerste cocktails gemaakt worden.

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is een nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023. Club-Juraini FM is een gevarieerde zender die speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. We draaien vooral urban, latin en latijns.

 

Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht' gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban muziek van eigen bodem.

 

Club-Juraini FM |Omroep Juraini werd in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Via internet zijn ook nog speciale edities te beluisteren met ieder een eigen muziekstijl: Club-Juraini Fissa en Latin.

 

Het is niet moeilijk om te zien waarom cocktailbar Luna in Delft al meer dan 20 jaar de lekkerste cocktails maakt. De cocktailbar staat midden in het centrum van Delft, waardoor het een populaire plek is voor studenten, toeristen en lokalen.

Je kunt hier terecht voor allerlei cocktails, van klassiekers zoals Mojito's en Margarita's tot meer exotische cocktails als de 'Delftse Delight'. Maar het beste deel is dat al deze cocktails gemaakt worden door de eigenaar Gino, die al meer dan 20 jaar in de bar werkt. Verschillende mensen zijn hier een ware cocktail maker, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt als je bij hem komt.

Afgelopen donderdag 9 november 2023 zond Club-Juraini FM |Omroep Juraini live uit vanuit cocktailbar Luna in Delft.

 

Hier werd de pornoactrice Kim Holland geïnterviewd en worden nieuwe cocktails gepresenteerd. Het is een geweldige manier om de bezoekers te vermaken, en het versterkt de reputatie van de bar als een plek waar je lekker kunt drinken en vooral veel plezier kunt hebben.

Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van een lekkere cocktail in Delft, dan is cocktailbar Luna een geweldige optie. Of je nu een lokale bent of een toerist, je zult zeker genieten van de lekkere cocktails gemaakt door Juraini en de gezellige sfeer in de bar. Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij cocktailbar Luna in Delft en ervaar het zelf!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.