Monique Janssen aan de slag als secretariaat van Club-Juraini FM en Omroep Juraini

Gepubliceerd op 4 november 2023 om 22:56

Het is met veel plezier dat Monique Janssen aan de slag gaat bij Club-Juraini FM |Omroep Juraini als Directie & Secretariaat.


Club-Juraini FM |Omroep Juraini is een nieuwe en groeiende internetradiozender en zelforganisatie die sinds 1 juli 2023 uitzendt. Monique Janssen heeft de taak om deze organisatie verder te helpen bij het verder opzetten en uitbreiden. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de het Secretariaat, Bureau Communicatie, daarnaast zal ze nog met veel plezier werkzaam blijven bij Gemiva. Monique zal ook samenwerken met de directie van Juraini-Ferary Diensten om ervoor te zorgen dat Club-Juraini FM |Omroep Juraini succesvol blijft.

Monique Janssen is een gedreven professionele die een grote liefde heeft voor radio en media. Ze heeft meer ervaring opgedaan in de zorg en is het perfecte gezicht voor Club-Juraini FM |Omroep Juraini. Monique zal haar ervaring en kennis gebruiken om de internetradiozender verder op te bouwen en uit te breiden.

Monique Janssen heeft er veel zin in om deel uit te maken van het geweldige team van Juraini-Ferary Diensten en Club-Juraini FM |Omroep Juraini. Ze is vastbesloten om haar kennis en ervaring te gebruiken om dit bedrijf verder te helpen bij het bereiken van zijn doelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.