OPEN bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd!

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 11:09

DELFT - Al vijf jaar maken DOK en de VAK van OPEN een bruisende plek in Delft en dat wordt gevierd op vrijdag 10 november. Vanaf 16.00 uur worden kinderen en ouders gratis getrakteerd op de familiefilm Pluk van de Petteflat in het silent movie theater.

 

In de avond zijn Delftenaren vanaf 19.30 uur welkom om te proosten op het vijfjarig jubileum en te genieten van livemuziek. “OPEN is geen bibliotheek, geen theater, geen restaurant, geen leslokaal of atelier: het is het allemaal”, werd er in 2018 gezegd bij de opening. DOK en De VAK gingen samen de uitdaging aan om van OPEN de ontmoetingsplek van Delft te maken waar taal, kunst en cultuur samenkomen. 

 

Thuisbasis
Nu vijf jaar later weten veel Delftenaren OPEN te vinden voor boeken, studie, kunstlessen, concerten, exposities, debatten, voordrachten en niet te vergeten de cappuccino’s en tosti’s van het proeflokaal. Daarnaast is OPEN thuisbasis geworden van vele organisaties zoals het taalcafé, JIP, energiecafé en IDO. OPEN bruist en met alle plannen die op stapel liggen hopen ze in de toekomst nog meer Delftenaren te verwelkomen.

De silent movie theater is gratis. Iedereen moet zich wel even vooraf aanmelden via opendelft.info en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het avondprogramma start om 20.00 uur. Inloop om 19.30 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.