Nootdorpse Sinterklaasintocht op zaterdag 18 november

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 19:00

Sinterklaas is alweer druk bezig met de voorbereidingen om samen met zijn pieten naar Nederland, en niet te vergeten Nootdorp, te komen. Dit jaar zal de Sint op 18 november aanmeren, waarna hij, direct na de televisie-intocht, zijn weg zal vervolgen naar Nootdorp. Zoals altijd zal de Sint rond 13:30 aankomen op de Markt in Nootdorp, vanwaar de intocht zal beginnen. Dat meldt Sint aan Telstar Online vanuit zijn kasteel in Madrid.

 

Er zijn echter ook een aantal dingen die anders zijn dan voorgaande jaren. De pieten zullen samen met Sinterklaas de route andersom afleggen dan we de laatste jaren gewend zijn. Daarnaast eindigt de Sint dit jaar zijn route bij voetbalvereniging RKDEO, waar het podiumprogramma zal plaatsvinden. Bij RKDEO zal overigens het podiumprogramma al om 14:00 uur beginnen om de boel op te warmen voordat Sinterklaas arriveert. Rond 14:30 uur wordt de aankomst van Sinterklaas met al zijn pieten op het podium bij RKDEO verwacht.

 

Onderaan dit bericht vinden jullie een routebeschrijving van de intocht van dit jaar. Ook is er een plaatje van de route te vinden op de website www.sintnootdorp.nl.

 

Hij heeft mij stiekem al verteld dat hij niet kan wachten om Nootdorp weer te mogen bezoeken en alle glimlachende gezichten langs de kant te zien!

 

Route
Markt - Koningin Julianastraat - Vrijenbansestraat - Burgemeester Schölvinckplein - Doctor Johan Wagenaarstraat - Hof van Delftstraat - Boissotstraat - Molenweg - Oudeweg - Dominee C. Spoorlaan - Margriet - Lisdodde - Krabbescheer - Fonteinkruid - Winterheide - Burgemeester Winkellaan - Oosteinde - Larixlaan - Sytwinde - Koningin Julianastraat - Meidoornlaan - Sportparkweg - RKDEO

 

Nog meer feest
Vanaf 12:30 zal er muziek en chocolademelk aanwezig zijn op de Markt, om de boel letterlijk en figuurlijk op te warmen. Vanaf 13:00 zullen er zelfs optredens zijn voor bij de dansschool.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.