Stefanna viert 50-jarig jubileum

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 14:19

DELFT - Verpleeghuis Stefanna bestaat 50 jaar en dat hebben ze een week lang gevierd samen met de bewoners en hun familie, collega’s en vrijwilligers. Op het programma stonden muziek, spelletjes, eten en gezelligheid centraal.

 

Op maandag 25 september werd de week feestelijk geopend door wethouder Gooijer. Ze hield een openingsspeech, waarna ze samen met de oudste bewoner van Stefanna het openingslint van de lustrumweek doorknipte.

 

Lustrumvlag
Toen ook de locatiemanager en het bestuur mooie woorden hadden gesproken, was het tijd om de lustrumvlag te hijsen, gevolgd door een heerlijke lunch.

 

Feestweek
Het was de aftrap voor een week met vele leuke activiteiten. Op dinsdag en donderdag kon er door de bewoners eerst een lekker feestmenu worden genuttigd, waarna de ‘Ik hou van Stefanna’ spelshow gespeeld werd. Alle bewoners van de winnende afdeling kregen een overheerlijke slagroom schnitte.

 

Optredens
Optredens waren er van Tijdmachine en O-Vation en DJ Chris K. zorgde op vrijdagavond voor een muzikale reis van de 70’s tot nu, waarop de medewerkers en vrijwilligers prima uit de voeten konden op de dansvloer.

 

Dankwoord
“We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze fijne, lekkere en gezellige feestweek!”, zo klinkt het vanuit Pieter van Foreest. “Bijzondere dank gaat nog uit naar TotaalVers voor het sponsoren van het volledige lustrummenu, Radder Brood & Banket voor het beschikbaar stellen van het gebak en Kalders Bloemen voor de mooie boeketten.”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.