Jammie! Dit nieuwe sushirestaurant opent 9 oktober in Delft

Gepubliceerd op 27 september 2023 om 14:48

Sushiliefhebbers opgelet! Binnenkort opent Mr. Sushi net buiten het centrum van Delft. Geniet van de lekkerste sushi om af te halen, of laat het lekker bij je thuis bezorgen. Ook fijn: ze hebben regelmatig mooie kortingsacties. Ze openen de deuren op maandag 9 oktober.

 

Mr. Sushi vind je straks aan de Brasserskade 53, aan de rand van de binnenstad. Eigenaar Kinwa Tam is echte sushi-expert en heeft heel veel zin in de opening. Drie jaar geleden leerde hij al de kneepjes van het sushivak in Groningen. “Ik ben er een beetje ingerold. Ik ben opgegroeid in de horeca, maar dan met de Chinese keuken. Door de jaren heen heb ik veel mee mogen kijken in de keukens. Toen ik aan de slag ging bij Mr. Sushi in Groningen merkte ik hoe leuk het is om sushi te maken”, vertelt Kinwa.

 

Kinwa vindt sushi één van de leukste keukens. “Sushi is echt een opzichzelfstaande keuken. Je werkt met verse ingrediënten, dat maakt het uitdagend en leuk om mee bezig te zijn. Elke dag is anders. Op een studentenavond is er bijvoorbeeld een heel andere sfeer dan in het weekend”, vertelt Kinwa.

 

Uitgebreide menukaart

De menukaart staat vol met heerlijke sushimenu’s van echt goede kwaliteit. Denk aan rolls in de vorm van crispy, california of handmade. Kinwa’s favoriet? “Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor de tempura ebi roll”

 

Mr. Sushi heeft regelmatig mooie aanbiedingen. Op de website vind je de acties van het moment. Denk bijvoorbeeld aan 15 procent korting bij afhalen of een gratis roll naar keuze bij je bestelling. Op de website vind je ook de menukaart.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.