Gratis feest op de Markt voor jong en oud

Gepubliceerd op 24 september 2023 om 22:47

Na drie succesvolle edities keert Royal Summer Beats op zaterdag 30 september terug naar de Delftse Markt. Tijdens deze gratis toegankelijke editie wordt grootser uitgepakt dan tevoren met verschillende bands, Delftse deejays, uitgebreide BBQ en meer.

 

Organisator Dirk Wijtman van Het Koningshuys: “Als ondernemer op de Markt willen we graag iets organiseren voor de Delftenaar en we zien dat dit concept aanslaat”. Daarom heeft Wijtman besloten de naam aan te passen naar Royal Beats Delft en volgt er ieder seizoen een nieuwe editie. Op zaterdag 30 september is dat Royal Summer Beats en hij verklapt dat op zondag 24 december de wintereditie zal volgen.


Wat kun je deze editie verwachten? Om 15.00 uur start het gratis toegankelijk programma op de Markt met optredens van De Juf en Dear Francis. Om 19.30 uur neemt het Delftse collectief ‘Delftsche Helden’ plaats achter de draaitafels en volgt er een uitbundig feest tot 00.30 uur. De chefs van Het Koningshuys nemen plaats achter de Ofyer en serveren deze avond een luxe BBQ buffet. Reserveren is niet nodig. Bij drukte wordt het terrein afgesloten dus zorg dat je ‘s avonds op tijd binnen bent.

 

Meer informatie vind je terug op www.royalbeatsdelft.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.