Juraini viert op zaterdag 23 september 2023 burendag bij backWERK

Gepubliceerd op 17 september 2023 om 10:53

Midden in het centrum van Delft vind je BackWERK. Bij BackWERK haal je normaal vers bereide broodjes, pizza’s, pretsels, smoothies, sappen en lekker gebak. Voor een bak koffie ben je aan het juiste adres. Handig om iets lekkers mee te nemen voor onderweg, maar je kunt ook aan een van de tafeltjes plaatsnemen, kortom; BackWERK is een Duitse zelfbediening bakkerij.

 

Per september 2023 slaat Juraini graag met Payam Hatami de handen ineen om dit jaar burendag bij BackWERK aan de Jacob Gerritstraat 22 in Delft te vieren.

 

Aankomende zaterdag 23 september 2023 is het weer zo ver, dan houdt Juraini Ferary (30) met zijn verstandelijke beperking, die hij zijn beperking niet in de weg laat staan zijn eerste burendag van dit jaar bij backWERK in Delft.

 

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je eigenlijk samen viert met je buren. In 2023 vieren we Burendag op 23 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt, maar Burendag wordt bij ons omgetoverd tot Klantendag, dus we drinken samen met onze klanten een lekker kopje koffie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.