Radio DJ Juraini (30) gaat viraal: 'Ik hoop nog op heel veel luisteraars'

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 om 18:46

Juraini Ferary is 30 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, die hij zijn beperking niet in de weg laat staan en is een Nederlands favoriete radiomaker.

 

Club-Juraini FM, naar wie zijn internetradiozender ook vernoemd is, is een 24 uurs non-stop Nederlands Digitale Radiostation, die op 1 juli 2023 in het bijzonder opgericht is door Juraini Ferary met een verstandelijke beperking met bedenker; Kimberley Fanoy en met een eigen omroep via YouTube, onder de naam; Juraini TV.

 

Vanaf 2 maart 2020 is de zender 'in de lucht' gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban muziek van eigen bodem.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

 

Vorige maand in juli 2023 hebben we 1,00K binnengehaald met de radiozender, die gemaakt wordt door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking. We reageren allemaal hier dat het echt heel bizar is. ''Wij zijn echt populair geworden''.

 

Via deze weg zou Juraini namens zijn internetradio, genaamd; Club-Juraini FM dolgraag samen willen werken met Radio 538, zodat Radio 538 ook een thema radiostation urban krijgt, meldt; Juraini ''Het lijkt me superleuk dat wij een onderdeel uitmaken van Talpa Network, dat is ook de wens van de radiomaker''.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.