Afrika-festival in Hilversum groot succes

Gepubliceerd op 6 juni 2023 om 01:09

Afrikaanse temperaturen en sfeer in de Hilversumse oude haven. Vanmiddag ging daar de derde editie van het Afrikadag Festival van start. Een feest dat mensen van alle culturen, kleuren en religies bij elkaar brengt. Met dans, muziek en lekker eten. 

 

Groots feest vandaag in de oude haven van Hilversum. De stichting Hilversum One organiseert er voor de derde keer het Afrikadag Festival. Er zijn kraampjes met Afrikaanse producten en voor de liefhebber van lekker eten is er genoeg te vinden. Van bakkeljouw tot kipkerrie via de roti of een broodje pom. Je hoeft vanavond dus niet meer te koken.

 

Perfecte sfeer

Wat vooral meewerkt aan de sfeer van het festival is het weer. De zon brand lekker in de oude haven en als je even je ogen dicht doet voelt, ruikt en klinkt het bijna alsof je op een ander continent bent. In de loop van de middag werd het steeds drukker op het festival. Veel gezinnen met kinderen maakten er een leuk en leerzaam dagje uit van.

 

De gemeente Hilversum is bij monde van wethouder van cultuur Arno Schepers blij met het Festival. Volgens Schepers is het zeer de moeite waard de Afrikadag te ondersteunen en alle cilturen die er zijn in Hilversum bij elkaar te zien komen

 

Het festival aan in de oude haven in Hilversum gaat nog door tot vanavond elf uur met Afrikaanse bands en DJ's.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.