Oog in oog met Irene Moors. “Het is net alsof ik droom”

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 16:52

“Er is visite, visite, wat zullen we genieten…” Wat een feestje maakte Irene Moors van haar bezoek aan woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Het bekende Telekids-liedje werd meteen door iedereen meegezongen. Ze kwam niet zomaar op visite. Drie jaar geleden, tijdens de lockdown, sprak ze een filmpje in om iedereen bij ’s Heeren Loo een hart onder de riem te steken. En beloofde ze om, als het weer kon en mocht, een keer bij ons langs te komen.

 

“Ik ben blij dat ik mijn haar heb gekamd, het lijkt hier wel een première zoveel mensen,” riep Irene lachend. Uitgebreid nam ze de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Er werden herinneringen opgehaald aan Telekids en Smurfenliedjes gezongen. Sommige bewoners konden niet geloven dat ze oog in oog stonden met hun jeugdheld. “Het is net alsof ik droom. Knijp eens in mijn arm?”

Het Berghjournaal, een dagbesteding op het woonzorgpark, maakte een speciale tv-uitzending met Irene als gast. We mochten haar van alles vragen. Over haar favoriete vakantieland Curaçao, de mooie tijd bij Telekids met Carlo en haar hobby’s. “Ik hou van Sudoku, naar het theater gaan en dansen in de keuken.” Maar ook over hoe je beroemd wordt. Irene: “Hoe vaker je iets doet, hoe beter het gaat. Dat is met alles zo. En als mensen dan over je gaan praten, dan ben je ineens beroemd.” Zelf deed Irene Moors voor het programma De TV Kantine veel beroemde mensen na. Verschillende typetjes kwamen voorbij. “Mijn favoriet is toch wel Kim Holland. Maar ook Jessica uit Pittige Tijden en Annemarie Jorritsma. Ik heb zoveel favorieten, eigenlijk te veel om op te noemen.”

Irene was onder de indruk van het team dat de tv-uitzending verzorgde. “Ik heb bewondering voor jullie allemaal. Het was een eer om vandaag bij jullie te zijn.

 

BRON: S´Heeren Loo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.