Juraini op bezoek bij de burgemeester van Den Haag

Gepubliceerd op 28 maart 2023 om 19:42

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.

 

Met een nieuwe project gaat de radio director; Juraini Ferary langs alle verschillende burgemeesters. Hierin gaat Ferary in gesprek met de burgemeester en gaat een interview aan via stream op Omroep Juraini. Afgelopen dinsdag 28 maart 2023 was het de beurt van Jan van Zanen (61), burgemeester van Den Haag.

 

Met de regelmatige onrust in Den Haag interviewde Juraini over ´Wat vindt je van de steekpartijen en geweld in Den Haag, waarop Jan zelf terug beantwoord dat Den Haag zich vechten voor geen onrust meer in Den Haag, want de slogan of motto van de Gemeente of Stadhuis is; ¨Vrede en Recht¨, verder vroeg Ferary aan Jan van Zanen ¨wat vindt je om een burgemeester te zijn¨, waar de van Zanen terug beantwoord dat het een enorme eer was met een grote verantwoordelijkheid.

 

Verder vroeg de radio director namens Juraini Radio en NTR of er een Landelijke Intocht van Sinterklaas in Den Haag komt, waar van Zanen misschien later met plezier naar uitkijkt met Juraini.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.