Op bezoek bij de burgemeesters

Gepubliceerd op 25 maart 2023 om 08:23

Met op bezoek bij de burgemeester gaat niemand minder dan de Radio DJ; Juraini van Juraini Radio bij verschillende burgemeesters van Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Haaglanden, Westland en Zoetermeer langs. Zo heeft Juraini weer afgelopen vrijdag 24 maart 2023 voor de tweede keer een gesprek gehad van Marja van Bijsterveldt, burgemeester van Delft. Deze keer was het een interview voor Juraini Radio.

 

Hierbij kreeg de burgemeester van Delft ook een aantal vragen van Juraini. Zo krijgt Delft, in opdracht van Juraini, planten en bloemen in de binnenstad op allerlei pleinen om Delft wat vrolijker te maken. Daarnaast wil de burgemeester van Delft, in opdracht van Juraini, ook dolgraag dat Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en hun gezin in ons hartje Delft koningsdag vieren.

 

Tot slot wordt Juraini weer op dinsdag 28 maart 2023 om 16.00 uur bij Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag verwacht.

Volgende maandag op komend maandag 3 april 2023 wordt Juraini bij Fred van Trigt, burgemeester van Zoeterwoude verwacht.

 

Voor de burgemeester in andere steden/dorpen wil Juraini met trots dit later ook plannen, ook voor die steden/dorpen ben k graag geziene gast, aldus; de burgemeesters.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.