Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 12:31

Vanaf 1 t/m 30 oktober is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Het park is prachtig versierd met honderden pompoenen, strobalen en maiskolven.

Het bos achter in het park is omgetoverd tot een heus Griezelbos. In dit Griezelbos speelt zich een tafereel af welke is gebaseerd op de nieuwe YouTube-serie ‘Wiezel de Griezel’ van Kinderpretpark Julianatoren. Vele scare actors van musicalgroep Colours uit Apeldoorn dwalen in het Griezelbos als aardige griezel rond. Uiteraard schitteren alle bekende karakters van het pretpark in diverse spectaculaire Halloweenshows.


Griezelbos

Tien deuren groot en klein maar welke zal de juiste zijn? In het Griezelbos is een groot probleem. Wiezel loopt daar rond! Wiezel is een griezeltje die van plagen en gemene streken houdt. Zo heeft hij tien verschillende deuren getoverd in het Griezelbos, waardoor de aardige griezels niet meer weten welke deur ze moeten nemen om terug naar Griezelland te gaan. “Uiteraard kunnen wij de hulp van onze bezoekers om de juiste deur te vinden goed gebruiken”. Vertelt Jeroen Buter, algemeen directeur van Kinderpretpark Julianatoren.   

De nieuwe YouTube-serie is vanaf dinsdag 27 september te zien op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.


Halloweenshows
Het pretpark zet volop in op Halloweenshows met uiteraard hun eigen bekende karakters. Zo breng je tijdens Halloween o.a. een bezoek aan de spectaculaire theatershow ‘De Grote Spookshow’. Griezel je mee bij Julia’s Halloween Dansles en Jul’s Griezelfeest en Cas de Ranger stoomt alle bezoekers in zijn show klaar om het Griezelbos te betreden!


Tickets zijn te bestellen via www.julianatoren.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.