Afgelopen 2 maart 2022 was Juraini Radio/Omroep Juraini alweer jarig! En bestonden we alweer 2 jaar! We waren trots op de 2-jarig bestaan voor andere luisteraars van Juraini Radio/Omroep Juraini en kijkers van Juraini | TV RadioBox en dat doen we met meer dan 3 jaar ervaring. Trots dat de luisteraars eenmaal centraal staan, trots op de nieuwe webpagina, zoals nu. Juraini Radio/Omroep Juraini maken en kijken we het samen. Op 2 maart 2022 zullen Juraini Radio/Omroep Juraini dan ook stilstaan bij het jubileum.

 

Verder kunnen jullie verwachten dat we op 28 juli 2022 en wel om 15.00 uur tot 21.00 uur een jubileumfeest organiseren op Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp.

Gemeenteverkiezingen

Aankomende 14, 15 en 16 maart 2022 gemeenteraadsverkiezingen staat er veel op het spel voor de inwoners van heel Nederland. Hou je van gezelligheid? Doe dan mee met ons politiek café op zaterdag 19 maart 2022 bij Café Het Klooster aan de Vlamingstraat 2 in Delft. Wel moeten we erbij zeggen; iedereen betaald zijn eigen drankje.

 

Doe je mee? Geef je naam, je -emailadres door.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.