Startpagina » Programmering » Juraini en Dirk Jan Show

Juraini en Dirk Jan Show - Interview met Joke

Juraini Ferary en Dirk Jan Buter slaan de handen ineen en gaan samen Joke Meijer interviewen. Joke Meijer ook bekend van haar prachtige online orgeluitvoeringen tegen eenzaamheid in coronatijd.

 

Juraini bekend van zijn eigen omroep: “Omroep Juraini” en werkt al 2 jaar aan zijn eigen 24-uurs non-stop internetradio en omroeporganisatie. Hij heeft al veel bekende en minder bekende Nederlanders geïnterviewd.

 

Dirk Jan richtte in 2020 Astradio op, een leuk project om mensen met een beperking een waardige ‘werkplek’ te bieden als een soort dagbesteding. Het project moest om verschillende redenen na een jaar stoppen, maar Dirk Jan laat zich hier niet door uit het veld slaan en samen met Yves worden nu al plannen gemaakt voor Omroep Maris.

 

Wij hebben Joke Mijer uitgenodigd als gast. Ze is ook bekend als Orgel Joke. Ze heeft veel mensen door eenzaamheid heen geholpen in coronatijd. We gaan kijken hoe het met haar gaat, wat ze doet, wat haar plannen zijn voor de toekomst.

 

Samen gaan ze een uitzending maken met Joke Mijer als gast. Als het goed gaat, willen we dit vaker gaan doen. Zodat we meerdere mensen kunnen ‘bestoken’ met vragen.

 

Na deze uitzending mogen jullie beslissen of we dit vaker moeten doen?! Dus ga je ons goed beoordelen of we terug kunnen komen als programmamakers duo?