Vacatures

Omroep Juraini is een van de grootste vrijwillige zelforganisatie die jouw online internetradio verzorgt en we richten zich speciaal op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en als streekomroep met uitzendingen op radio, de website omroepjuraini.nl, onze gratis nieuwsapp en verschillende sociale mediakanalen met nieuws en informatie op de verschillende regio. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen. Wij draaien vooral urban muziek, latin en latijns-muziek als non stop muziek. En ook alles wat daartussen zit.

 

Wij zijn altijd per direct opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om onze omroep te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: vrijwilligerswerk@jurainiradiofm.nl.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek in de studio vertellen we je graag wat de specifieke eisen zijn. Een goede start is een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken.

 

Waar kom je te werken

De kleine studiokamer van Juraini Radio Groep is gelegen op Profila Zorggroep aan Oogstlaan 26 in Puttershoek als een klein radio hoofdkantoor. Iedereen heeft een eigen thuis studio op locatie. We organiseren wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel en zaterdagmiddagborrel.

 

Wat bieden wij jou

- Een leuke team

- Een prettige sfeer

- Evenementen bijwonen (Met eigen camera)

- Vrijdagavond/zaterdagavond borrel

- Landelijke Intocht van Sinterklaas voor het items

- En nog veel meer items (Met eigen camera)

 

*Radio/muziekcoach- Radiocoach is iemand die verantwoordelijk is om Omroep Juraini beter te maken.

 

*Omroep adviseur- Omroep adviseur is iemand die adviezen geeft aan de kijkers van Omroep Juraini.

 

*Radio adviseur- Radio adviseur is iemand die adviezen geeft aan de luisteraars van Omroep Juraini.

 

*Managementassistent- Een managementassistent is iemand die het management van de radio ondersteunt.

 

*Radio producer- Een radio producer is iemand die achter de schermen bij radioshow werkt of andere audioproductie doet. De radio producer zorgt dat alles en iedereen op zijn plek is bij de 24 uurs non stop internetradio van Omroep Juraini.

 

*Radio supporter- Een radio supporter is iemand die Omroep Juraini steunt bij het radio maken.

 

*Radio regisseur- Een radioregisseur of radioregisseuse is de persoon die de leiding heeft bij een radioprogramma.

 

*Station secretariaat- Je bent als station secretaresse het eerste aanspreekpunt van de station manager. Je beheert de agenda van de station manager en verzorgt dus zijn planning van dag tot dag.

 

*Officemanager - Een officemanager is een persoon die ervoor zorgt dat de werkzaamheden in een kantoor soepel verlopen.

 

*Gastheer/gastvrouw- Gastheer/gastvrouw is iemand die koffie en thee inschenkt en hulp bij NL&ZO.

 

*Huishoudelijke hup- Huishoudelijke hulp is iemand die onze radiostudio kamer dweilen, stofzuigen en schoonmaken van onze toiletten en badkamer en opruimen van onze radiostudio kamer samen met de bewoner van de woning.

 

*Media redactiemedewerker- Op de mediaredactie maken we nieuws over Omroep Juraini, door nieuwsberichten op Omroep Juraini uit te zenden. Het nieuws wordt dan door de team gemaakt. We gaan naar locaties toe om mensen te interviewen en te filmen voor Omroep Juraini en Het Artiesten Paradijs. Ook maken we foto’s. Deze plaatsen we op social media.

 

*Online internetredactie- Als freelance internetredacteur schrijf je (nieuws-) berichten, journalistieke artikelen voor Omroep Juraini website

 

*Vlogger- Vind je het leuk om in Delft, Rijswijk, Sion (RijswijkBuiten), Haaglanden, Westland, Zoetermeer, Rotterdam en Bollenstreek te gaan vloggen?! Laat het ons weten. Jullie kunnen dan de filmpjes door mailen naar Juraini via WeTranfer. U bent zelf in bezit van een eigen professionele vlogcamera.

 

*Film/fotografie- Vindt je het leuk om namens Omroep Juraini beeldmateriaal te maken van concerten, festivals, activiteiten, projecten en andere evenementen? Dan zoeken wij jou – ongeacht de ervaring. U bent zelf in bezit van een eigen professionele filmcamera.

 

*Media redactiecoördinator- Als redactie coördinator bij Omroep Juraini ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het media redactiemedewerker en het communiceren en adviseren naar de luisteraars. Daarnaast vind het je geen enkel probleem af en toe zelf een tof artikel te schrijven.

 

*Eindredacteur- De eindredacteur is degene die de teksten voor publicatie als laatste in handen krijgt. Als eindredacteur bedenk je onderwerpen voor artikelen en reportages die gericht zijn op jouw lezerspubliek.

 

*Vrijwilligerswerk coördinator- Een vrijwillig coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor vrijwilligers aannemen en organiseren van een vrijwilligersfeest

 

*Promotor van Juraini Radio|Omroep Juraini - Een promotor van Omroep Juraini is iemand die naar café/kroeg, leuke clubs of leuke festival gaan en de bezoekers aanstuurt om naar Omroep Juraini te luisteren of te kijken naar Omroep Juraini of Juraini TV RadioBox op YouTube.

 

*Project en Event coördinator- Een project coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen en projecten, denk hierbij aan onze Omroep Juraini Events.

 

*Leden van het promoteam- Vind jij het niet eng om op mensen af te stappen en wil jij in 2023 namens Omroep Juraini aanwezig zijn op elk tof festival, event of bij een activatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als member van ons promotieteam ben jij tijdens de zomerperiode voornamelijk aanwezig op de leukste events & festivals als hét visitekaartje van Omroep Juraini.

 

*Persvoorlichting- Een persvoorlichting is iemand die verantwoordelijk is voor de journalisten, persfotografen en mediaredacties, die verder ook contact met ze hebben.

 

*Webshop- Een online winkel (webshop) om ervoor te zorgen dat diverse artikelen van Omroep Juraini online kunnen worden verkocht.

 

*Fanclub leden- Een fanclub bestaat uit een aantal personen die samen één groep vormen. Deze groep bestaat vooral uit fans van een bepaalde persoonlijkheid van Omroep Juraini.

 

*Social media- Het actief onderhouden van de social media kanalen waar Omroep Juraini actief is, zoals: Instagram, Facebook en YouTube.

 

*Juraini TV RadioBox- Voor Juraini TV RadioBox op YouTube ben jij verantwoordelijk voor de nieuwste videoclips.