Geschiedenis van Omroep Juraini

De Juraini Radio Groep heeft groot nieuws voor alle radioliefhebbers: vanaf maandag 18 maart is er een nieuwe radiozender gelanceerd, genaamd Omroep Juraini. Wat deze zender zo bijzonder maakt, is dat het gerund wordt door Juraini Ferary, een jongeman met een verstandelijke beperking. Deze beperking weerhoudt hem er echter niet van om zijn passie voor muziek en radio te volgen en zijn eigen radiostation te starten.

 

Juraini zendt iedere maandag tot donderdag tussen 21.00 uur tot 22.00 uur ‘live’ uit vanuit zijn thuisstudio aan de Oogstlaan in Puttershoek. Dit betekent dat de luisteraars kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan muziek en programma’s. Alle programma’s worden gemaakt door Juraini zelf. Hij is dol op muziek en vindt het ontzettend leuk om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

De radioprogramma’s van Juraini zijn niet alleen maar muziek. Hij maakt ook zelf playlists, bedient de muziekcomputer, presenteert de programma’s én interviewt gasten. Dit laatste is misschien wel het meest opvallende aspect van Omroep Juraini. Want ondanks zijn beperking, is Juraini een geboren interviewer. Hij stelt scherpe vragen en weet altijd de juiste sfeer te creëren tijdens een gesprek.


ADVERTENTIE


De lancering van Omroep Juraini is een grote stap voor Juraini en zijn radiogroep. Het is niet alleen een manier voor hem om zijn passie voor muziek en radio te delen met anderen, maar ook om te laten zien dat een verstandelijke beperking geen obstakel hoeft te zijn om je dromen waar te maken. Juraini laat zien dat je met doorzettingsvermogen en passie alles kunt bereiken wat je wilt.

 

De Juraini Radio Groep heeft al veel ervaring opgedaan met het maken van radio. Zo heeft Juraini al een aantal jaar zijn eigen programma bij een lokale omroep en heeft hij al meerdere keren deelgenomen aan radiomarathons voor het goede doel. Maar met de lancering van Omroep Juraini gaat hij een stap verder en neemt hij de volledige verantwoordelijkheid voor zijn eigen zender.

 

Omroep Juraini is niet zomaar een radiozender, het is een inspiratie voor iedereen die te maken heeft met een beperking. Luisteren kan op www.omroepjuraini.nl/club-juraini-live

 

Radio Westerhonk is de nieuwe internetradiozender van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk. Sinds 9 november 2023 is Omroep Juraini iedere zaterdag en zondag van 18.00 uur tot 00.00 uur te beluisteren op www.rtvwesterhonk.nl.

 

Wil jij vanaf nu het belangrijkste nieuws van Omroep Juraini via WhatsApp ontvangen? Dat kan. Via een nieuw WhatsApp-kanaal sturen ze de belangrijkste berichten uit de dorpen en steden. Na Facebook, Instagram is Omroep Juraini nu ook te volgen op de meest gebruikte app van Nederland: WhatsApp.

 

Het volgen van de Omroep Juraini WhatsApp-kanaal is anoniem. Je telefoonnummer en profielfoto zijn niet zichtbaar en je kunt alleen reageren met emoji’s.

 

Via deze link kan je beginnen met het volgen van het Omroep Juraini WhatsApp-kanaal. Klik bovenin het kanaal op ‘Volg’ en zet vervolgens de meldingen aan door op het klokje rechtsboven te klikken.

 

>>Lees meer