Omroep Juraini

  Gemiste nieuwsberichten

  Jubileum taptoe Leidens Ontzet groter dan ooit: hele regio loopt mee

  De 3 October Vereeniging, dat sinds 1886 de viering van Leidens Ontzet organiseert, wil dat de traditionele taptoe der Verenigingen, op 2 oktober 2024, groter wordt dan ooit. Aan jubileumeditie van ‘het lint van licht’ door de Leidse binnenstad mogen niet alleen Leidse verenigingen zich presenteren aan de inwoners van de stad. Dit jaar zijn ook alle verenigingen uit de regio welkom om mee te lopen.

  Lees meer »

  Raad het Geluid: win nu vrijkaarten voor Vrienden van 015!

  Ben je het zat om je te vervelen op maandag tot en met donderdag? Dan hebben we goed nieuws voor je! Sinds juni 2024 vermaakt DJ Maico je op Omroep Juraini met het spannende spel Raad het Geluid.Wat is Raad het Geluid?Raad het Geluid is een gezellig en uniek pocketspel met honderden geluidsfragmenten. Elke aflevering krijg je een korte audiofragment te horen en moet je raden over welk geluid het gaat.Win vrijkaarten voor Vrienden van 015We hebben geweldig nieuws! Vanaf 8 juli 2024 kun je niet alleen genieten van Raad het Geluid, maar ook vrijkaarten winnen voor het festival Vrienden van 015. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op zondag 31 augustus 2024 en belooft een onvergetelijke dag vol livemuziek, lekker eten en gezelligheid.Hoe doe je mee?Om kans te maken op vrijkaarten, hoef je alleen maar naar Raad het Geluid te luisteren op Omroep Juraini. Luister goed naar de geluidsfragmenten en bel op onze social media; discord het aangegeven nummer zodra je denkt het geluid te hebben herkend. De snelste bellers met het juiste antwoord winnen een paar vrijkaarten.Speel mee en win!Dus waar wacht je nog op? Stem af op Omroep Juraini van maandag tot en met donderdag en speel mee met Raad het Geluid. Wie weet win jij binnenkort een paar gratis kaarten voor Vrienden van 015!Belangrijke datums:* Start Raad het Geluid met vrijkaartenactie: 8 juli 2024* Vrienden van 015: 31 augustus 2024Stem af op Omroep Juraini en laat de pret beginnen!

  Lees meer »

  Als Juraini Ferary president van Nederland was wil hij de wereld veiliger en eerlijker gaan maken

  Juraini Ferary, een energieke jongeman van 31 jaar, laat zich door zijn verstandelijke beperking niet tegenhouden. Integendeel, hij gebruikt zijn talenten om anderen te inspireren en de wereld een betere plek te maken!Juraini heeft onlangs zijn eigen radiostation gelanceerd: Omroep Juraini. Deze radiozender is een platform voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, waar ze kunnen genieten van non-stop urban muziek en Nederlandse muziek tijdens DJ-sets.Juraini's ambities reiken verder dan de radiogolven. Hij droomt ervan om president van Nederland te worden en te werken bij de Rijksoverheid. Zijn doel? Een veilige en betere samenleving voor iedereen!Als president zou Juraini ervoor zorgen dat alle woonwijken en buurten in Nederland een cameratoezicht krijgen. Hij wil geweld zoals vecht-, schiet- en steekpartijen voorkomen en samenwerken aan een veiliger Nederland.Juraini's enthousiasme en vastberadenheid zijn inspirerend. Hij laat zien dat niets onmogelijk is, en dat we met samenwerking en positiviteit de wereld echt kunnen veranderen.Laten we Juraini aanmoedigen en zijn droom steunen!Wat vind jij van Juraini's ambities?

  Lees meer »

  Gemiste nummers

  Radio Luisteren Omroep JurainiOmroep Juraini

  TOP charts

  Radio Luisteren Omroep JurainiOmroep Juraini

   Nu & Straks

   Wie op dit moment online op de website is