Raad het Geluid: win nu vrijkaarten voor Vrienden van 015!

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 12:22

Ben je het zat om je te vervelen op maandag tot en met donderdag? Dan hebben we goed nieuws voor je! Sinds juni 2024 vermaakt DJ Maico je op Omroep Juraini met het spannende spel Raad het Geluid.

Wat is Raad het Geluid?

Raad het Geluid is een gezellig en uniek pocketspel met honderden geluidsfragmenten. Elke aflevering krijg je een korte audiofragment te horen en moet je raden over welk geluid het gaat.

Win vrijkaarten voor Vrienden van 015

We hebben geweldig nieuws! Vanaf 8 juli 2024 kun je niet alleen genieten van Raad het Geluid, maar ook vrijkaarten winnen voor het festival Vrienden van 015. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op zondag 31 augustus 2024 en belooft een onvergetelijke dag vol livemuziek, lekker eten en gezelligheid.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op vrijkaarten, hoef je alleen maar naar Raad het Geluid te luisteren op Omroep Juraini. Luister goed naar de geluidsfragmenten en bel op onze social media; discord het aangegeven nummer zodra je denkt het geluid te hebben herkend. De snelste bellers met het juiste antwoord winnen een paar vrijkaarten.

Speel mee en win!

Dus waar wacht je nog op? Stem af op Omroep Juraini van maandag tot en met donderdag en speel mee met Raad het Geluid. Wie weet win jij binnenkort een paar gratis kaarten voor Vrienden van 015!

Belangrijke datums:

* Start Raad het Geluid met vrijkaartenactie: 8 juli 2024
* Vrienden van 015: 31 augustus 2024

Stem af op Omroep Juraini en laat de pret beginnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.