Veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de veelgestelde vragen van Omroep Juraini te vinden.

Wat is Juraini Radio Groep

Juraini Radio Groep is een Nederlands multimediaal bedrijf dat is opgericht door Juraini Ferary. Sinds maart 2020 valt het Club-Juraini |Omroep Juraini onder de Juraini Radio Groep. waar Ferary al zijn media-activiteiten heeft samengebracht.

Wat is Juraini Radio |Omroep Juraini

Omroep Juraini werd zelf door Juraini Ferary opgericht. Omroep Juraini is uitgegroeid tot jouw digitale streekomroep voor gemeente met een eigen omroep via YouTube, dat uitzendt sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst. Het station draait vooral urban muziek.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

Wat is Juraini TV RadioBox

De beste muziek van Nederland bekijk je op Juraini TV RadioBox! 24 uur per dag en 7 dagen per week zie je de lekkerste vibes die Juraini te bieden heeft.

De verbinding valt steeds weg

Een slechte (draadloze) internetverbinding of andere downloads op de achtergrond kunnen als snel problemen veroorzaken. Ook is het mogelijk dat een virusscanner de oorzaak is van de problemen. Eventueel kun je de mobiele versie van https://nederlandseradio.nl/club-juraini-fm/ gaan gebruiken, deze radiostreams zijn vaak van een iets slechtere kwaliteit, maar kunnen wel beter overweg met een langzamere verbinding.

Kan ik Juraini Radio |Omroep Juraini gebruiken via me mobiele telefoon

Surf met je mobiele telefoon naar https://nederlandseradio.nl/club-juraini-fm/ en je belandt automatisch op de mobiele versie van de website.

Wat moet ik doen als ik een persbericht wil sturen of zien?

Alle persberichten kunnen worden gericht aan Omroep Juraini, Nieuwsredactie, Oogstlaan 26, 3297 SK Puttershoek. Mailen kan natuurlijk ook naar: jurainiradionieuws@gmail.com of via: info@jurainiradiofm.nl. De nieuwsredactie bepaalt vervolgens wat we kunnen doen met het ingekomen bericht.

Ik hoor ook steeds lang zal ze leven, maar niemand is toch jarig?

We herdeken dan de jarige die dan jarig zijn.

Ik heb een leuk liedje gehoord, waar kan ik dit terugvinden

In de playlist van Online Radio Box vind je een overzicht van de muziek die op Club-Juraini FM |Omroep Juraini gedraaid is.

Wat is de frequentie van Juraini Radio |Omroep Juraini in mijn woonplaats

De frequentie van Juraini Radio |Omroep Juraini hebben we zelf niet, maar we zijn overal online op internet te vinden.

Hoe kan ik WhatsAppen met Juraini Radio |Omroep Juraini

In dat geval kun je WhatsAppen met de reactie telefoon van Juraini Radio |Omroep Juraini.

Ik heb nog een vraag over de uitzending.

Club-Juraini FM|Omroep Juraini maakt zelf geen programma's, het is 24/7 met non stop muziek.

Daarom kun je je vraag beter stellen in de contactformulier.

Kan ik Juraini Radio in de auto ontvangen?

Ja zeker, dat kan. In de auto ontvang je Juraini Radio via de app (Luister naar Juraini Radio |Omroep Juraini). Voorwaarde is wel dat je autoradio beschikt over een Bluetooth, draadloze, verbinding. Je streamt dan vanaf je smartphone of tablet onze uitzendingen naar de autoradio.

Ik wil op mijn website, blog, in tijdschrift of krant aandacht besteden aan de radio-omroep. Mag dat?

Graag zelfs! Neem wel even contact met ons op.

Waar kan ik jullie radio op iPhone (IOS) en Android downloaden?

Vanuit de App Store kun je de InstantRadio app downloaden.

 

WAAR VIND IK DE APP VOOR ANDROID TOESTELLEN?

Vanuit Google Play Store kun je de InstantRadio app downloaden.

Kan ik Club-Juraini icoontje op mijn Android en iPhone plaatsen?

Ja, zeker. Dat is mogelijk. Een (kostbare) app heeft Juraini Radio |Omroep Juraini (nog) niet, maar het is mogelijk om zonder app direct vanaf het startscherm van een telefoon of tablet op de website te komen. Download daarom het Juraini Radio |Omroep Juraini icoontje. Hoe kan je dat regelen?

 

Android:
1. Ga naar Juraini Radio |Omroep Juraini op je mobiel
2. Kies scherm met verschillende instellingen o.a.

3 . Pagina toevoegen aan
4. Kies pagina toevoegen
5. Kies toevoegen
6. Raak pictogram aan en verplaats (door ingedrukte te houden) of druk nog een keer op toevoegen

Nu staat de icon Juraini Radio |Omroep Juraini op het startscherm van je telefoon. Als je daarop klikt komt je direct op de startpagina van de website.

 

Apple iOS:
1. Ga naar de home pagina van de website
2. Klik het vierkant met de pijl omhoog
3. Kies: Zet in beginscherm
4. Kies: Voeg toe

Op het beginscherm staat nu een icon die direct linkt naar de startpagina van de website. Als deze manier niet lukt, doe het op de Android-manier.

Waar kan ik mijn (open) sollicitatie naartoe sturen?

Kijk eerst even op de website Werken bij Omroep Juraini. Daar vind je al onze vacatures. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Is het mogelijk om bij jullie te adverteren?

Ja, adverteren op Omroep Juraini is uiteraard mogelijk. Hiervoor kun je het beste contact opnemen via het contactformulier.

Wat is Club-Juraini DJ Hotel

Club-Juraini FM |Omroep Juraini in samenwerking met Juraini Radio Groep en Echte Vriendenbureau organiseert tijdens het Dance Event het Club-Juraini DJ Hotel. Hiervoor werkt het radiostation samen met Hotel de Koophandel in Delft. Van vrijdag 20 en maandag 23 oktober 2023 konden luisteraars aanwezig zijn bij radio-uitzending als een interview. Daarnaast kwam er ook een deel van de radio-uitzendingen vanuit het Juraini Radio DJ Hotel.

Wat is de Netwerkborrel van de radio-omroep

De Netwerkborrel van de radio-omroep is een nieuwe speciale horeca uitgaansgelegenheid van Juraini bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft voor familieleden, kennissen en vrienden van Juraini, waar luisteraars van Juraini Radio en ook kennissen en vrienden samenkomen voor een heerlijke kopje koffie/thee, frisdranken, bier.

Mijn vraag staat er niet bij

Wij verwijzen jullie zo vriendelijk om onze contactformuier in te vullen. Of mail je vragen naar vragen@jurainiradiofm.nl.

Staat je vraag er niet tussen? Stel ze 'm hier