Steun onze radio en word vriend van Juraini Radio

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is uitgegroeid tot een van de grootste radio voor de gemeente als internetradio en is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal online te beluisteren. Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’. Club-JurainiFM zendt 24 uur en 7 dagen per week ‘live’ uit via een gratis streamingsdienst vanuit een thuis studio in Nootdorp.

 

Het station draait vooral urban muziek.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

 

Door vriend te worden van Club-JurainiFM help je de crew van Juraini aan een betere radiostudio in een units van leven met een woonpaleis, waar je in kan wonen (belasting, gas, licht, water enzovoort moet je wel zelf betalen).

 

Je kunt vriend van Club-JurainiFM |Omroep Juraini worden door jaarlijks of maandelijks onze crew met een vast bedrag te steunen en te doneren. Als vriend ontvang je van ons dagelijks/wekelijks nieuwsberichten van Omroep Juraini waarin wij je op de hoogte houden van projecten bij Club-JurainiFM |Omroep Juraini.