Donatie

Inmiddels is Club-JurainiFM |Omroep Juraini alweer bijna 4 jaar live, dankzij Juraini die zich belangeloos inzetten voor het uitzenden van mooie muziek en het maken van verantwoorde programma`s.


Radio maken kost helaas geld. Wij willen Club-JurainiFM |Omroep Juraini graag verder gaan uitbouwen en mooie programma’s gaan toevoegen op DAB+. Om deze plannen te kunnen uitvoeren hebben we jullie hulp nodig.


Wij vragen daarom aan iedereen die Club-JurainiFM |Omroep Juraini een warm hart toedraagt een financiële bijdrage te doen. Dit kan via een link: https://steunactie.nl/actie/juraini-radio-op-dab-of-fm/-6806

Omroep Juraini houdt zich bezig met actualiteiten in het leuke binnenlandse nieuws. Het is een internationaal internet radiostation voor Delft en omstreken. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn er speciale programma’s voor de desbetreffende doelgroepen. We gaan dan het weekend in met lekkere urban vibes, muziek, gezelligheid en uitgaanstips op onze website. Iedere dag houden hardwerkende vrijwilligers zich bezig met hun passie voor radio en televisie.

 

Wilt u Omroep Juraini een ‘blauw’ hart toedragen? Dan kunt u ons ook sponsoren of geld aan ons doneren. Wilt u uw bedrijf aan een groter publiek laten zien én Omroep Juraini steunen? Dit is mogelijk door middel van een website sponsoring.

 

Indien de keuze is gemaakt zal uw bedrijf: 

– Op de website www.omroepjuraini.nl en www.jurainiradiofm.nl worden gepromoot

– Heel veel bedankjes van de begeleiders en alle vrijwilligers van Omroep Juraini

 

Omroep Juraini is een vrijwilligersorganisatie. Zij is zoals gezegd afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Uw financiële bijdrage is daarom meer dan nodig. Mocht u Omroep Juraini een warm hart toedragen en een donatie willen geven. Op de onderstaand donatie kunt u doneren.