Papi Chulo Delft

Papi Chulo Delft is eendaags urban, latin en latijns-maandfeest dat maandelijks in Delft dat georganiseerd wordt door Echte Vriendenbureau in samenwerking met Juraini Radio |Omroep Juraini en trotse partner van BEX Beveiliging. Het feest is bedoeld voor begeleiders, familie, kennissen en vrienden van Juraini. Het vindt maandelijks plaats bij Popi Food and Drinks aan de Brabantse Turfmarkt 69 in Delft. Daarnaast is het voor de kennissen en vrienden de leukste uitgaansgelegenheid van Delft.

Vacatures

Papi Chulo Delft is een van de grootste vrijwilligersorganisatie die jouw urban, latin en latijns-maandfeest verzorgt voor alle luisteraars van Juraini Radio |Omroep Juraini, dat sinds 19 augustus 2022 door Juraini Ferary wordt opgericht met zijn verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Wij draaien op het evenement vooral urban muziek, latin en latijns-muziek als non stop muziek. En alles wat daar tussen zit.

 

Wij zijn altijd per direct opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om onze evenement te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: vrjwilligerswerk@jurainiradiofm.nl met het onderwerp ''Papi Chulo Vacature''.